Företagstjänster

Produkt | Personal | Grupp | Reklam

Event | Porträtt | Fastighet

Produktbilder

Driver du en webbutik? Jobbar du med att producera en produktkatalog? Utan snygga bilder på produkterna blir det ingen försäljning.  Vi erbjuder produktfotografering vid enstaka tillfällen eller på löpande uppdrag med en mycket tilltalande prisbild. Du vet redan från början exakt vad varje bild kommer kosta och kan således enkelt kalkylera försäljningspris och marginaler. Du behöver inte oroa dig över timkostnader, vi erbjuder ett fast pris per levererad produktbild.

I vår studio kan vi ta emot produkter upp till en cykels storlek, större produkter fotograferas hos kund eller i produktionsmiljö. Vi sparar också ditt bildrecept, så att vi nästa gång kan ta bilder som stämmer överens med tidigare fotograferade bilder ljus-, färg- och miljömässigt.

  • Produktbilder fotograferade mot vit bakgrund med eller utan friläggning, samt produktbilder fotograferade i befintlig miljö:
    Fast pris per bild - 290 kr exkl moms.
  • Produktbilder fotograferade i studio/on location med för produkten särskilt uppbyggd miljö:
    Fast pris per bild - 590 kr exkl moms.

En startkostnad på 700 kr och eventuell kostnad för transport av produkter till och från vår studio i Horda tillkommer. Sådan transport arrangeras av beställaren. Alternativt görs fotograferingen hos er enligt villkor. Resekostnader enligt branschstandard och eventuell kostnad för övernattning längre bort än 100 km från Värnamo tillkommer. Kostnader för eventuella miljöer som ska byggas tillkommer.

Slå en signal så kan vi diskutera ett upplägg helt utifrån era önskemål.

Personalbilder

Till kassalinjen, entrétavlan, intranätet, ID-brickorna eller webbsajten - vi fotograferar på plats hos er var som helst i landet eller i vår studio i centrala Värnamo.

Gruppbilder

Till personalrum, entréer, jubileum, årsredovisningar, broschyrer mm. Vi kan även ta individuella bilder som sedan kombineras till en gruppbild, om det är svårt att samla hela personalgruppen vid ett och samma tillfälle. I efterhand kan vi också ta bort och lägga till personal på samma bild.

Porträtt

VD-porträtt, personalporträtt eller motsvarande för press, årsredovisningar, nyhetsbrev etc.

Reklambilder

Till flygblad, annonser, storformatskärmar, kataloger, webb etc.

Fastighetsfoto

Salu-objekt, kommersiella fastigheter, exteriör och interiör, miljöbilder inom produktion etc.

Interna eller externa event

Företagsfester, konserter, festivaler. Vi fotodokumenterar de viktiga händelserna. Bilderna kan användas till press, reklam, årsredovisningar eller minnesböcker.

Utöver detta gör vi vykort, författarporträtt, skivomslag mm.

Ett pris - 1.495 kr/h exkl moms.

Resekostnader tillkommer.  Kostnad för övernattning vid flerdygnsuppdrag längre bort än 100 km från Värnamo tillkommer. Övriga överenskomna omkostnader tillkommer. Tillägg för individuella personalbilder tillkommer med 600 kr/bild. Vid produktfotografering till fast pris per bild tillkommer en startkostnad på 700 kr och eventuell kostnad för transport av produkter till och från vår studio i Värnamo. Sådan transport arrangeras av beställaren. Alternativt görs fotograferingen hos er enligt villkor.


Katalogsläpp på Biltema - Reklamfotografering

Reklamfoto - JourFoto.se