Snabba fakta

Snabba fakta

Var jobbar vi?

JourFoto accepterar uppdrag över hela Sverige. Vi fokuserar i första hand på vårt närområde, vilket är Småland, Västra Götaland, Halland, Östergötland, Blekinge och Skåne. Vår målsättning är dock att kunna vara på plats med kort varsel, var som helst i landet. Tveka aldrig att höra av dig med din förfrågan, vi finns här för dig och dina fotograferingsbehov.

Var kostar det?

En del av vår affärsidé är att vara effektiva och ha korta ledtider. Du ringer, vi kommer. Vi gör jobbet, fakturerar dig med 14 dagars betalningstid och levererar sedan bilderna. Även våra priser bygger på den här idén. Fasta priser utan obehagliga överraskningar.

Företags- och föreningskunder (exkl moms)

  • Timpris företag 1495 kr.
  • Eventfoto fast pris 12.000 kr. Obegränsat antal bilder, inga ytterligare avgifter utöver eventuell övernattning.
  • Personalfoto Timpris + 600 kr per personalbild.
  • Gruppbild Timpris+1295 kr/bild
  • Produktfoto Fast pris per bild 290 kr. Se mer här.

Läs mer om våra företagstjänster här.

Privatkunder (inkl moms)

Hur snabbt kommer vi?

Vi har jour året runt. Ring oss idag så kommer vi så fort det är möjligt. Ambitionen är att kunna vara på plats inom 48 timmar eller snabbare. Är vi redan bokade tackar vi nej, du får besked direkt när du ringer.  Naturligtvis kan du även boka oss i god tid innan fotograferingstillfället.

Vad fotograferar vi?

Beroende på vilka tider som är lediga och vilken personal som är tillgänglig, så täcker vi de flesta fotograferingsbehov. Vi specialiserar oss på utvalda företagstjänster så som produktfoto, event, personal och fastighetsfoto, och privattjänster så som bröllop, dop, porträtt och studentbilder.

Hur jobbar vi?

Enkelhet är viktigt för oss. Du ringer oss och vi kommer och gör jobbet. Det är i princip allt du behöver tänka på. Vi tar med oss den utrustning som krävs, den personal som behövs, gör jobbet och åker hem till labbet. Vi arbetar med lättast möjliga utrustning, bekväma skor och håller oss i ständig rörelse. Vi jobbar ensamma eller tillsammans beroende på jobbets omfattning. Allt som oftast räcker det med en fotograf, ibland behövs det även en assistent. Vi fotograferar mestadels dokumentärt, vilket innebär att vi fotograferar det som händer när det händer, framför allt när det handlar om bröllop, event eller familjefester.

När levererar vi?

Leveransen av bilderna hänger ihop med hur snabbt du behöver dem, men räkna med en standard leveranstid på mellan 14-30 dagar. I extrema fall kan leveranstiden snabbas upp till några enstaka dagar, i synnerhet om det bara handlar om några få bilder.

Vad levererar vi?

Vi levererar högupplösta digitala bilder i JPG-format. Vi levererar via spårbart postpaket eller via molntjänster, beroende på vad som är lämpligt. Vi ger dig fria användarrättigheter till bilderna utan extra kostnad (fotografens namn eller vårt företags namn ska alltid nämnas i samband med publicering av bilderna, se villkoren). Vi kan också leverera bilder som canvastavlor eller fotoprints i stora storlekar.